Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2018 15:00 - халелуя
Автор: troina Категория: Тя и той   
Прочетен: 2270 Коментари: 10 Гласове:
7

Последна промяна: 04.04.2018 18:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

    ЧУЙТЕ МУЗИКАТА!!
  и..НЕ СЛУШАЙТЕ ЛЪЖИТЕ!
   за БОГА! събудете се..
   ние сме БОГОПОДОБНИ, а не  РОБИ,МАРИОНЕТКИ..
  ТЕ КРИЯТ ТОВА ОТ ВАС„ ОТ НАС...


Други църковни тъпни

 

Тъпнята, че червеното яйце символизира кръвта на христос
Да оставим настрани жалостта на това твърдение и да приемем за миг, че е вярно. Защо според вас това трябва да е „ок“ и защо това е нещо хубаво? Дори да приемем, че сте в началните нива на духовното си развитие (което е повече от очевидно) и смятате исус за вашия спасител – какво хубаво виждате в ритуала да боядисате яйцето в „кръвта на христос“ и още повече – да си мажете тялото под формата на кръст с това яйце, както правят бабите с първото боядисано яйце на внучетата си? Първо, кръстът е символ на робството, да не говорим, че самата му неправилна форма, чисто енергийно създава огромни пробиви в полето на човек (за разлика от индианския кръст с равни страни, който усилва полето). Червеното от своя страна символизира физическия свят и ниските човешки страсти. Нека помислим какво послание изпраща червен християнски кръст. Закотвяне в грубите физически планове и робство. И това на едно дете. Чудесен старт. Това е ритуал за белязване от нисшия астрал.
Жертвоприношението на анге
Защо винаги се коли и яде агне на великден? Защо „светлата“ християнска религия продължава да подкрепя тези древни езически жертвоприношения?
Агнето е друг символ на великден в Централна и Източна Европа. То представя исус и се свързва с неговата смърт, тъй като е принесено в жертва в деня на възкресението. Християнската традиция представя спасителя си като „божи агнец“. В много домове традицията повелява да се яде агнешко на първия ден след 40-дневния пост (в чест на Тамуз). Какво символизира всичко това? Ритуално поглъщане на плътта на исус. Аз самият не виждам никаква логика в това и никаква светлина. Вие виждате ли я? Това е глупост подобна на евхаристията и е чист орионски ритуал нямащ нищо общо с проповядваното в новия завет. Знам че това е една от инфилтрациите в новия завет и ви предупреждавам за нея (на тези, на които им пука за новия завет).
И като казах пости... По време на постите вие трябва да се откажете от нещо, което обичате за 40 дни. „4“ е закотвяне във физическата реалност. Какъв е символизма? Закотвяте във физическата реалност мисловният модел, че се отказвате от нещо, което обичате. Imprint-ове има във всякакви подобни символи и ритуали. Гледайте зад тях и разчепквайте значенията на реалността.

Христос воскресе!
Каква е цялата тази тъпня с тази мантра, която всички повтарят? Защо е този дразнещ анахронизъм, каква е целта му изобщо, не разбирам? Нужно ли е всичко това?! Ако ще говорите глупости, поне ги говорете на разбираем език... Да не говорим за отговора „воистина воскресе“, при което получавам световъртеж и пред-родилни контракции! На умниците, които обичат да повтарят като папагали, че христос бил възкръснал, можете да зададете следния въпрос-гатанка. Ако исус е умрял в петък през нощта и е възкръснал след 3 дни, тогава защо възкресението е празнувано в неделя, само 2 дни по-късно? Въпрос за 1 милион евро, на който църквата няма отговор :Р Много подходящ за фанатични бабички. След това ги питайте откъде идват боядисаните яйца и зайците :)
Между другото, щастливеца, който има късмета да ми пожелае „христос воскресе“ на e-mail-а ще бъде блокиран завинаги :))

искате ли още... 
 Imprint-ващо послание: 
Стой далеч от нормалното и своето естествено състояние!

 


       
        






Гласувай:
8



1. troina - а бре росноо, намери си един мъж, бе глупи
01.04.2018 15:54
стига ми брои сричките ..и бръчките
наглост..досадна..
цитирай
2. troina - винаги задавам поне 3 Теми..
01.04.2018 15:57
музика, философия, Ум, Разум..
Вселена..
без СПАМ, моля..
цитирай
3. ladylady - всеки глупендер си..намира..ешката..
01.04.2018 17:27
та и миссанчо,открил топлата вода,и
залюбил нашта.миризлива ялова буболечка
която не си намерила къщичка,
а фърчала из блога като линейка..

един латентен пИдал,
и откровен мизантроп,
да тъпослови сутрин и вечер
за..свирки, секс, и кОрове,
това няма да излезе на хубаво..

цитирай
4. ladylady - а сега ..по-същество..
01.04.2018 17:30


комплекса Иисус..

Как образа на исус и неговото предполагаемо житие се imprint-ва в съзнанието на много хора? В много люде (особено ако играят ролята на Светла полярност) можете да откриете т.нар. „исусов комплекс“ или „синдрома/програмирането на спасителя“. Хора, които са с добро сърце, щедри и любящи са особено предразположени към това програмиране. Те дават и дават на другите, докато не остане нищо за даване. Те ще рухнат на земята и ще умрат, докато тези, които доскоро са взимали просто ще минат отстрани сякаш нищо не се е случило и ще потърсят следващия от който могат да изсмучат жизнена сила. Някои мъже с този комплекс дори реално могат да си пуснат дълга коса и брада, за да подражават на образа поддържан за исус. Тези хора също така могат да бъдат агресивни и с чувство за превъзходство, тъй като се възприемат за спасители на другите. Виждал съм няколко такива, които се опитват да приличат на Дънов и да го имитират. Хора с такъв тип програмиране трябва да си спомнят, че е нужно да възвърнат собствената си сила, за да живеят собствения си живот, прекратявайки опитите да бъдат наставници на другите. Те не могат да дават още и още, докато не остане нищо за тях. Това е лишено от какъвто и да е Баланс. Те трябва да помислят добре какво дават и на кого го дават. От основно значение е тези хора да се научат да установяват граници в живота си. Да различават тези, които имат нужда от ръка, за да бъдат издърпани нагоре, от тези, които грабват ръката ви за да ви дръпнат надолу.
цитирай
5. ladylady - следва„ защо мн.от т.н,Добри хора“,са нещастни, самотни, болни? само за Отличници..
01.04.2018 17:32
Ще кажа нещо, което съм казвал много пъти, но този път просто няма как да пропусна.
Да приемем, че мита за исус е истина и той наистина е съществувал и наистина е умрял за нас, колкото и абсурдно да звучи това. Да приемем и постановката на Светлите, че има карма и исус е изкупил планетарната такава. Дори всичко това да е било така – къде виждате духовната зрялост в една подобна постъпка? Къде остава урока за всички хора в случая? Смятате ли, че ще еволюирате като духовно същество, ако татко винаги идва и ви спасява от лошите момченца, които искат да ви вземат количката? Откъде накъде някой ще идва да изкупва моите грехове (за миг допускаме вероятността че има „грях“)? Та аз трябва да ги изкупя сам! Иначе никога няма да израстна!
Подобна постановка изпълнена с жал може да бъде само Светла... Виждате ли, това е проблема ми с полярностите. Те винаги искат да ви вкарат в група... „Вие сте виновни за това и поради тази причина сега ще страдате“ и тем подобен bullshit, от който получавам колики. Никой не може да ви спаси и да изкупи каквото и да е вместо вас. Няма и нищо за изкупване. Тук сте да преживеете пълния спектър на нещата. Цялата пропаганда на религиите се опитва да стесни спектъра на вашите преживявания. Тук сте да изпитате както най-голямата жалост и падение, така и просветлението. Да чакате второто пришествие означава да спрете вашето собствено развитие и да чакате нещо да ви спаси за пореден път. Тези ще бъдат първите покосени от вълната и съм сигурен в това.
цитирай
6. predatorkapredatorka - https://youtu.be/dMbaTFiejWg
01.04.2018 17:46

Sarah Brightman ~ Heaven Is Here

пауза, и ще подам още литература, ок?
цитирай
7. predatorkapredatorka - https://youtu.be/EQdFD6U5zQc
01.04.2018 17:50

Sara Brightman - So Many Things

всичко ,което получаваме
е..отражение на нашия вътр Мир..
Огледалото никога не греши..
цитирай
8. troina - преди време, бях попаданала на една картинка в Нета/ постнах я
01.04.2018 18:21
с Google Earth,човек може да обиколи Света,
но българина влиза и започва да си гледа.. блока..
!!
та така и с Великден ,суетнята, и бих искала да напиша Тъпнята..всеобща
е заразителноо мощна..
ноо, Тя, Вселената е ментална , и не разбира от яйца,козунаци и..свещи..
ноо, вие си умирате за ..биберона, явно..


цитирай
9. troina - айде, лудите баби..пак след мен, каква мъка е тозз сайт, язък..
01.04.2018 18:33

Последни 20 регистрирани посетителя
18:25 - rosiela
18:12 - rosiela
18:05 - кremenova
17:52 - predatorka
17:42 - rosiela
17:23 - rosiela
15:53 - solharmony
15:49 - rosiela
15:41 - kremenova
15:40 - rosiela
цитирай
10. predatorkapredatorka - https://youtu.be/TcY_Ex11Wjw
01.04.2018 18:42

и нещо ново /за мен..
насладете се, Сара е сопрано №1 в Света,
моля!

Dreamchaser Sarah Brightman

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: troina
Категория: Тя и той
Прочетен: 721475
Постинги: 283
Коментари: 2729
Гласове: 2259
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031