Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2017 14:00 - „с краката нагоре.“...не е порно,споко
Автор: troina Категория: Тя и той   
Прочетен: 2354 Коментари: 10 Гласове:
7

Последна промяна: 28.11.2017 14:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
    image


Обърнатите концепции за „светлина“ и „мрак“ през призмата на пропагандата за
„петото измерение“
image
Статии - Езотерика
Написано от Alien   
Понеделник, 20 Април 2015 06:31

Едва ли има човек интегриран в днешното модерно общество, който вече да не се е докоснал в някаква степен до идейната концепция свързана с „петото измерение“ и съпровождащият го колоритен фолклор. Дори тази информация да не е достигнала по традиционния за тематичната сфера начин (чрез прочитането на дадена книга от „ченълинг бранша“, например), то поне с голяма вероятност сте чули някоя друга „гаргара“ по въпроса с „любезното съдействие“ на казионните медии. И в това разбира се няма нищо необичайно, тъй като гъвкавостта при диверсификацията на различните подходи към субективното възприятие на реалността от всеки отделен индивид, е запазена марка на СИСТЕМАТА. Далеч по-изострени обаче, са дебатите които касаят понятия като „светлина“ и „мрак“, тъй като към вече споменатите „участници“ следва да добавим и всички традиционни религии и купища други секти, които имат доста активно отношение по въпроса. Така те формират една своеобразна палитра от „представи“, които в голямата си част почти винаги следват грижливо подготвени коловози водещи до една и съща „разпределителна станция“. Авторът на компилираният материал, който следва да прочетете, определено подхожда алтернативно към представената проблематика, както и към редица други въпроси, широко отразени на страниците на нашия сайт. Тази сравнително непопулярна визия за нещата определено го прави интересен към допълването на цялостната картина. Освен това ясно се посочват слабостите на вече наложилото се статукво, което генерира идейният образ и рамки в съзнанието на милиони хора.

В началото бих искала да отбележа, че това е една от най-трудните статии, които съм писала и имам чувството, че предстоят още на същата тематика. През мирогледа на моята философия (да се съмнявам във всичко) се натъкнах на материали, които представят така познатото „пето измерение“ и „Новата Земя“, като поредния капан имащ за цел да ни държи в една изкуствено създадена матрица.

На практика всичко в нашата реалност изглежда е обърнато с главата надолу. И изобщо не преувеличавам когато казвам „всичко“. Чувството от този факт на пръв поглед се усеща като лош сън и иронията е, че за да го променим трябва да изживеем това, което не искаме и да опознаем начина по който съществува. Обикновено при езотерично грамотните хора съществува нагласата да искат да живеят в измерение което е „по-високо“ от сегашното. Всяка една подобна възможност би трябвало да е по-добра от реалността да се намираме тук – в това „доста плътно място“, където дори не можем да видим останалите измерения, които ни заобикалят – нали така? Вече изобщо не съм сигурна в това. Ние вече сме били в тези „по-високи измерения“ и прогресирайки през тях сме се спуснали „НАДОЛУ“. Присъщо ни е да знаем, че за да се „издигнем“ ние всъщност трябва да отидем на дъното на варела и да вземем със себе си различни „неща“ оттам, както и да възстановим оригиналните земни времеви линии.



image




следва/ 




Гласувай:
7



1. milady - тъкмо пиша едно писъмце на тройАнка, за Духовното израстване, и..ритници/ др начин няма
28.11.2017 14:16
РАЗГОВОР С TROIA


бабо тройке..по тъпите прав.грешки те познавам
беше написала..упашка, и красско те поправи, от срам
добре заварили, как е дядото, дето хич го няма..
натиска ли те още..да драскаш идиотии на килограм,
от тъпата,празна,грозна,злобна главица..какво друго
кукумАнке, чак толкозз ли си лоша
и грозна, че не си намери един норм мъж..
ужасно тежка съдба ти се паднала, мила..
пиши си грозните инфантилни лиготии по 00 00..
има достатъчно идиоти и за такова..4ворчество..
като веселътъ пипиТутка,изкукала от самота..
и социопата ГТ,който се крие като пу.ка, като ме види

с Голяма усмиффка
кака ти Джу
сега да видиш, ти, аз каква муха ще ти намеря
като за изложба...
малко ритници си яла от живота..
за да сме Високо духовни,са нужни повече...
до скоро...
цитирай
2. troina - моят Интернет Семинар е анти, разб се/ Анти-Ейдж..роЗавите бози, които и тук се проповядват от Първа
28.11.2017 14:24
Другият вид кукичка, която бива използвана за поддържането на тази огромна изкуствена постановка, обикновено е собствената представа на човека за това как стоят нещата в действителност. Много хора всъщност благославят идеята за „реинкарнацията“ – мисъл, която до голяма степен успокоява егото на тялото, че то няма да спре да съществува! Това обаче са страховете на собственото ви тяло чрез което вие временно се идентифицирате в настоящето и което чисто и просто е един инструмент, а не вашата истинска същност. Точно този факт бива доста умело използван, така че в крайна сметка „идеята за повторно съществуване“ да бъде радушно посрещната без оглед на условията и принципите, които стоят зад нея. Този модел на поведение и реакция е генетично заложен от създателите на човешките тела и макар човешкото тяло да се явява едно своеобразно бойно поле за влияние на различните извънземни фракции, няма никакво съмнение, че „рептилоидния мозък“ играе основна роля в това което представляваме на практика. Нашето тяло е продукт на генно инженерство и чрез него можем да наблюдаваме тази „виртуална реалност“ до голяма степен през призмата на съществата, които я владеят от милиарди години. Рептилоидният мозък, който е част от нашето същество в настоящето, ни прави такива каквито сме. Той ни травматизира от момента в който се родим, до момента в който напуснем физическото си тяло. Използвайки този „софтуер“ наречен рептилоиден мозък, ние се превръщаме в хищници, но същевременно сме залети от несигурност, безброй желания и страх. Целият този пакет от съвкупности ни води към следващи инкарнации именно резонирайки с нашите желания (които са породени от заложените програми в телата ни). Този факт бива използван умело, за да ни убеди да се върнем отново по причини, които нямат нищо общо с първоначалната идея за пребиване тук.

От Грег Прескот и Елва Томпъсн
Превод, компилация и допълнения: Alien


цитирай
3. troina - лудата баба кременова, ще ти помогна с лечението, спешно е при теб/ не ми драскай в блога, предупредила съм за теб
28.11.2017 14:26
Последни 20 регистрирани посетителя

14:23 - getoveyoselph
цитирай
4. troina - водещата дума тук е пропаганда/аз все за това пиша..
28.11.2017 14:41
защото всичко е обърнато с краката нагоре..
Религия
Наука
Училище
Мистика
Църква
Банки
Кариера
Пари..
Секти, като Нюейдж, и розАвите сапунки и сериали..
всичката тази шлака задръства вашият Личен Път към Свободата
/затова Йоан пише,че Истината е Първа.
а не Любовта..
инак всичко е Любов, тя е въздуха..
а не вашатА КРАСИВА БУЛКА, МЪЖЪТ ВИ МУТРА, ИЛИ ОНАЗИ ЯКА БЛОНДА...
НИТО ДОРИ..ВАШАТА ЛЮБИМА КУЧКА..
НИТО ВАШИТЕ БИОЛОГ ДЕЦА..
изв за капслоока,
нещо се развълнувахх..и тракам като.Бетоовен..

цитирай
5. ladylady - давам пример за зловреден/скрит Гуру/ ето Глупотевини от първа ръка, и от Първа на Първа...безДелкина
28.11.2017 14:53
5. wonder - Вероятността да имаш карма те плаши ...
27.11 08:54
Вероятността да имаш карма те плаши до смърт, а?
С това грозно и злостно поведение в блога, с което тероризираш всички за всичко, е разбираемо.
Но ти продължавай да си произвеждаш лоша карма, вярвайки, че карма няма. Ако думичката не ляга на бедната ти нискочестотна душица - наречи го Закон за причината и следствието. ;)))

а, този тъп патент , да се смее, където няма какво умно да кажа.
ми е най най любим..
просто уникално ..плиткоумно..
цитирай
6. troina - материята е мн.сложна, аз поезия рядко чета/ и ще пиша още дълго, така съм избрала..
28.11.2017 14:57
Най-объркващо от всичко обаче е следното. Вероятно причината за цялата тази пропаганда се базира на факта, че оригиналният сценарий за освобождаване от тази матрица е бил добре анализиран от контрольорите с помощта на технологиите за пътуване във времето. Така всички възможни сценарии са подменени чрез постоянната смяна на изкуствените времеви линии. Това което трябва да се осъзнае е, че абсолютно всичко е изкривено и с обратно значение. Основната цел е да сме постоянно объркани, така че да не можем да направим информиран избор относно това какво бъдеще искаме за човешката раса.
цитирай
7. troina - край за днес/ благодаря ви за прочита, и хубав ден..
28.11.2017 14:58
Земята си взаимодейства с човешката раса по начин, който ще позволи да се откъснем от изкуствената времева верига. Тези, които искат да приключат с цялото това изживяване трябва да се фокусират върху това да приобщят своите многобройни многоизмерни/астрални същности и да ги съберат заедно отново в една „душа“, която е напълно свързана с Източника.
Нашата есенция е била разделяна на многобройни части толкова много пъти, до степен при която душите ни са толкова фрагментирани, че губим пълна представа за това кои всъщност сме. В даден момент все пак ще се наложи да слезем от „колелото за хамстери“, в което се намираме и да осъзнаем този факт. Сега може би е настъпил часът да се „отучите“ от всичко, което сте научили досега. Понякога може да ви се струва, че губите разсъдъка си, но фактически губите програмирането, което контролира вашият ум – инкарнация след инкарнация
От Мишел Уолинг
Превод и компилация: Alien


Статии свързани с темата:

Причини да съществувате в човешко тяло на Земята
Живот между инкарнациите – програмиращите станции
Пътят на Висшия Аз в Галактическата Игра
Светлинният капан и Луната като основна рециклираща станция
Излъчватели в холограмата
Как да излезете от „инкарнационната система“
Извънземни влияния и напътствия „подпомагащи“ душите след смъртта










цитирай
8. litatru - :)))))((
28.11.2017 15:35
Весели предстоящи празници на теб и коментиралите! :)
Поздрави!
цитирай
9. nalia - Да бъде, Юлче, както си го написала!
28.11.2017 18:27
:)
цитирай
10. troina - 9. nalia - Да бъде, Юлче, както си го написала!
28.11.2017 20:11
nalia написа:
:)


нали ,благодаря ти, Слънце
само луд,или Гений може да ме изтрае...
наздраве, имаш ли..ин-ян...
/
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: troina
Категория: Тя и той
Прочетен: 726033
Постинги: 283
Коментари: 2729
Гласове: 2259
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031