Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2018 15:33 - виртуални светове
Автор: troina Категория: Тя и той   
Прочетен: 682 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 






"Когато дойдат ония времена, вие будни бъдете!" 
Колцина от нас са будни и до каква степен, това е въпросът днес! Смятаме, че по-будните и духовно израснали хора не се нуждаят от повече просвещаване по въпроса и сме сигурни, че за тях, както се казва, е необходимо само светване на лампата, и те оттам нататък знаят какво да правят. Всички останали обаче трябва да бъдат събуждани, защото достигнахме до фазата, при която кой, каквото прави, не го прави само за себе си! 
Както казахме, човечеството на Земята обособява цялостната енерго-информационна матрица на разума на планетата, така че в конкретната ситуация от изключително значение е пробуждането и организирането на все повече хора в името на всеобщото спасение на човечеството и планетата, взети заедно, защото представляват едно цяло — мега енергоинформационен квант на галактическо, вселенско и всемирно равнище: 
"Земята е единствената, която още не е приета в Съдружието на Светлината. Затова в името на тази цел ние ще обединим цялата си Любов, цялата наша технология и цялата необходима информация за тържеството на Добрата воля сред човечеството и приемането му в нашето Съдружие... " 
Това предава командир Ащар в една от своите емисии. И още: 
"...Ние сме пронизани от вибрацията на Любовта и винаги сме готови да пожертваме себе си в името на общото дело в своята вярност към Светоносния... " 


 всички учения целят манипулация,Човека е много адаптивно същество и за това е на върха на веригата. Човека е създал собствена матрица в матрицата. Ако лежахме на логиката, че сме дошли на този свят без нищо и си отиваме без нищо, още щяхме да висим по клоните. Ако нашите прароднини лежаха и медитираха отхвърляйки материалното, можеше човека вече дори да е изчезнал. Само, че те са разбрали, че ако искат да имат време, за да рисуват и композират трябва да опитомят животни, да засеят култури, с които да преживеят гладните месеци. Да складират храна за сушави години и т.н. селектирали са животни, семена. Построили са си домове, оръдия на труда, оръжия, развивали са медицина. Тоест променили са света около себе си и са го настроили за себе си това което всички видове правят е с еволюция и мутации милиони години за да се адаптират към средата, човека е направил за много кратко време адаптирайки средата към себе си, по тази причина е заселил всяко кътче на планета без значение от климата в различните региони . Да ако много силно вярваш и ти внушават ще повярваш, че няма смисъл. Само, че има. Не сме далеч от времето в което ще направим виртуални светове в които да отиваме за отдих. Тоест ще построим съвсем нова матрица в матрицата. Човека е най-невероятното нещо, което е създала матрицата и ако се опитваме да игнорираме развитието или да се опитваме да го отхвърлим и анатемосаме е като да се изплюем на гените си. Нашата цел е да разселим чудото човечество на други планети, адаптирайки ги за нашия вид. Това ни прави толкова невероятен вид







Гласувай:
6



1. troina - „Зад пределите на предела“, Сръбският учен и уфолог Bojan Mandzhukovich
02.06.2018 15:43
Повечето уфолози са на мнение, че намеренията на повечето извънземни са доброжелателни. Те просто следят нивото на нашето развитие, и когато му дойде времето ще приемат земляните в „междугалактическата федерация.“ Или може би те просто следят ние да не се самоунищожим в процеса на глобална ядрена война.

Що се отнася до православното християнство, духовниците не могат да предложат някаква правдоподобна хипотеза за произхода на НЛО, те дори не говорят ясно за възможността за извънземен живот. Въпреки това, някои християнски деноминации, като например американските протестанти в лицето на д-р Били Греъм, издигат интересна хипотеза, според която с НЛО пътуват ангелите, които Бог изпраща до нас.

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: troina
Категория: Тя и той
Прочетен: 732105
Постинги: 283
Коментари: 2729
Гласове: 2259
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930