Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.05.2018 12:18 - малкият сладур Джордж
Автор: troina Категория: Тя и той   
Прочетен: 2402 Коментари: 14 Гласове:
4

Последна промяна: 06.05.2018 14:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
image

 Принц Джордж / Княза на този свят (Ариман)

www.otizvora.com/2016/04/7659
  1.  
  2.  
20.04.2016 г. -
Принц Джордж или Княза на този свят (Ариман)

От Стопанина на 20.04.2016 г.Избрано, Оттук-оттам, СвитъциАнтропософия, Архангел Михаил, Етерният Христос, Пророчества, Словото  

Делят ли ни броени години от превръщането на британския благородник в бъдещия самодържец на планетата?

Същественото за тази статия ще бъде, че тя е спекулативна. Нищо от това, което ще напиша по-нататък, не трябва да се приема за факти. Ще е грешка, ако аргументите ми се приемат и като твърдения. Не твърдя нещо от това, което ще изложа пред вас, нито го вярвам убедено — просто ще размишлявам „на глас“.

А дали размислите заслужават внимание, ще оставя да решите сами.

       image

Днес приятел ме насочи към нова снимка на малкия принц Джордж, заобиколен от роднините си. Четири поколения „сладури“ — в кавички, защото за мен единственият истински сладур, харизматичен като всяко хлапе, е именно най-малкият. Да ти се прииска да му нацелуваш ухилената муцунка или да му нащипеш румените бузки.

Симпатяга е мъникът Джордж — нямаме спор, нали?
 

Проблемът е, че за мен снимката е потресаваща

Още по-големият проблем е, че някои детайли от нея ме заставят да напиша нещо за русолявия чаровник, като само мога да предполагам как ще прозвучи. Както и да се аргументирам, ако „демонизирам“ едно сладко дете или даже го отъждествя със самия Сатана, рискувам да прочета какви ли не отзиви от случайните светски читатели и дори да засегна „авторитета“ на антропософи, които са твърдо убедени в своите собствени умозрения и спекулации, като от години ги представят за „окултни факти“. (Гледам към теб, Мангуров.) Например, че въплътеният Ариман се е родил в Америка през 1999 година, което означавало, че скоро ще навърши пълнолетие, на крачка от дебюта си на световната сцена. Колкото и да имам предвид такива самозвани „окултни факти“, не мога да изключа личните си разсъдъчни способности, които навеждат на други мисли.

Нека си спомним една насока от Учителя Беинса Дуно:

Когато Христос беше на Земята, Сатаната беше в астралното поле. Сега е обратното — Сатаната е на Земята, а Христос действа в астралното поле. Сатаната ще се въплъти тук, в Европа, в един царствуващ дом, ще привлече към себе си всички отрицателни елементи, след което най-после ще бъде разпнат.“1

Това, за което говори Беинса Дуно, е дори по-точно разяснено от д-р Рудолф Щайнер. Днес Христос действа в астралното и особено в етерното поле, а Сатаната (или Ариман, ако използваме антропософския термин) действа на земното поле – особено след като до 18781879 г. арх. Михаил води битка с „Дракона“ (или змея, символ на Ариман) и сваля подопечните му демони в свръхсетивните области на земята.

Нещо повече — антропософията също предрича, че Ариман/Сатаната/Княза на този свят ще се въплъти в човешко същество, като дори дава конкретно указание: в началото на третото хилядолетие.2 От Учителя пък получаваме подробностите, че това ще стане в Европа, при това в благородническа фамилия — „царстващ дом“. Сигурно ще се съгласите, че малкият принц Джордж отговаря на всички указания, цитирани дотук, но и на други…
 

Сега да се върнем на сладката муцунка

Това, че въплътеният Ариман (или Антихрист, както го наричат религиозните) ще е извънредно магнетичен човек, се подразбира от само себе си. И се изтъква или дори дебело подчертава във всички пророчества — направо се твърди, че той ще опита да омае и привлече дори „избраните“, най-верните последователи на Христа. В този смисъл не трябва да ни изненадва, ако принц Джордж, който е сладко момче, след години, както личи още отсега, стане красив или поне чаровен мъж, способен да привлича и приковава вниманието.

Освен това отрано личи, че младежът ще е извънредно интелигентен. Погледнете челото му! И ако се запознаете с френологичните и физиогномичните окултни лекции, няма да имате и помен от съмнение, че от това дете ще стане много умен зрял човек. Това му е „по рождение“, а расте и в среда, която позволява разгръщането на целия му потенциал.

Ако примем, че в това малко тяло живее и тепърва ще се проявява духът на Ариман…

„Най-важното нещо е човекът да не пропусне, спейки, идването на Ариман. Когато стане въплъщението на Ариман в западния свят, в местния регистър ще видим просто раждането на Джон Уилям Смит. Разбира се, името няма да бъде това. Хората ще гледат на детето като на гражданин с обикновено положение, като на всеки друг, и ще проспят какво реално се е случило. Професорите от висшите ни училища определено няма да се разтревожат дали хората проспиват това, или не. За тях случващото се ще бъде просто раждането на Дж. У. Смит. Но в ариманичната епоха е крайно важно хората да знаят, че тук си имат работа само външно с Дж. У. Смит и че вътрешно присъства Ариман. Както и че не трябва да се заблуждават с приспивна илюзия за това какво се е случило.“3
 

  / още в коменти...




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. troina - не вярвайте на Емоцио, а на Разума..щоТ да няма комоцио:)))
06.05.2018 12:21
Това, че въплътеният Ариман (или Антихрист, както го наричат религиозните) ще е извънредно магнетичен човек, се подразбира от само себе си. И се изтъква или дори дебело подчертава във всички пророчества — направо се твърди, че той ще опита да омае и привлече дори „избраните“, най-верните последователи на Христа.

follow me...
цитирай
2. troina - започвам да се чудя,
06.05.2018 12:32
всички ли мъже са така..жалки и смешни..
като тези в блог бе ге то?!
или, само тук е така..
и ,за каква „манипулация“ ми сигнализира Ж Стар
...много навътре се вкарахте във филма, мили съблогери..
това говори против..вас, а не..ЗА вас..
ако ме разбирате правилно..
чикиджийски балализми безкрай,и лилипутКински логореи на килограм, сър!
айде стига излагации....дърти мъжове..
цитирай
3. troina - ето въпр. комент, ако имате интерес..към кримисапунки..
06.05.2018 13:09

9. troina - Пустата му истина. врата у поле./както е казано
05.05 22:53
Тук е изкривено огледало...
ти сам си го казвал нееднократно
това е моето виждане анблок….
Иначе
всички ние сме зрели личности
па някой даже.. попрезрели
в този смисъл Всеки има характер
съградена лична ценностна система
и на базата на това емоции и чувства
които той лично решава Как да ръководи

трябва да се приемем такива каквито сме
и препоръчително да напускаме този формат
за по-дълго време…. аз също….
Наздраве и повече усмивки


10. starforlife - ~ 9. troina
05.05 23:00
Юле, ще го кажа кратко, а ти си решаваш:
Руст~м прави опити да те манипулира.
цитирай
4. nalia - Игрив подход към нещата имаш, Джу, допада ми!
06.05.2018 13:43
Честит празник и нека храбростта да е с теб:)
цитирай
5. troina - :))))).....как иначе би оцелял нормален индивид тук
06.05.2018 14:19
nalia написа:
Честит празник и нека храбростта да е с теб:)


....Наздраве....
Аз открих летния сезон …
Вчера с първата слънчева баня
цитирай
6. milady - 4. nalia - Игрив подход към нещата имаш, Джу, допада ми!
06.05.2018 14:50

Привличаме се нали
хуморът трябва да е ...открит и незлоблив
Ти го умееш като никой друг
цитирай
7. milady - опс,...забравих поздравчето„Нал..за елиНедели777самоДелкиниКадели..
06.05.2018 17:09

Тре манифика/ Нал
05.05 08:19
Автор: nalia Категория: Изкуство
Прочетен: 2 Коментари: 0 Гласове: -1


ЕлинелиДели, ТотиМотиДум -
работи дебели, да ти зайде ум!
Феникси спасени
по иНела й гнездят,
сВинксове скосени
зад ъглите бдят...
Правописът куца
след крилатия пегас.
На кого му пука,
щом в дисагите му с праз
крие пушка-помпа?!
С нея се Овековечи
седнала на компа.
Отдалеч да си личи:
Манифик, сюперийьоз -

АвангардиТепийгьоз.

:))))))))))
цитирай
8. nkf - Много интересни размишления, н...
06.05.2018 17:32
Много интересни размишления, наистина. Обаче хановерите не са благородници, а просто средна ръка немски аристократчета, явяващи се малко или много проявители на една узурпаторска политика спрямо трона на Англия. Тия са пълен фейк!
цитирай
9. troina - мартин,тъкмо чета твоя..анализ..
06.05.2018 17:44
8. nkf - Много интересни размишления, н...
17:32

малко автори пишат по тази тема- Символизма,и скритите знаци
ти си го направил..блестящо,истински, и..дълбоко..
право на Змея в Сърцето..:)
всяка дума е отмерена, и..предизвиква..конотация в Ума
дано, повече читатели те открият и следват..
многоо мaлко автори имат тази божия Дарба и Откровение..
за мен е Чест,да ми гостуваш..
благодаря ти!
цитирай
10. nkf - Благодаря още веднъж за коментара. ...
06.05.2018 20:29
Благодаря още веднъж за коментара. Тук обаче искам да допълня нещо. Едно от най-очеизвадните доказателства, че хановерите не са благородници, а обикновена гмеж, е фактът на безразборните им бракосъчетания: поне от две поколения - и то пред очите ни - те са правило. Първо, разпътната майчица на вечно ухиления уилям даяна. Тя е пореднитят пример за твар в чиито вени тече кал, но предците й са се сдобили по някакъв начин с титла /купили са си/ и за две-три поколения станали "истински" благородници хех. :) Сега пък вили-то се оженил за... еврейка, при това по-възрастна от него. Мдаа, майката на малкия жорко е jew. Само не е ясно дали у тях все още говорят на идиш или вече официално си пият водката на английски. Още по-интересно е положението с малкия брат хари. Той пък се бракосъчета с някаква мулатка! Ашколсун! Хановерите са смет, нищо. Обикновени типажи сдобили се с титла; но не титлата прави благородника, а нещо, което съвсем очевидно те НЕ притежават. И като цяло това е една незаконна, узурпаторска династия. В тоя смисъл, не знам дали в малкия жорко ще се всели духа на ариман, ама никак не бих се учудил ако вече се е вселил духа на боклукчия и дегенерат, каквито са всъщност предците му. Тотални изроди.
цитирай
11. troina - 10. nkf - Благодаря още веднъж...
06.05.2018 20:40
Хановерите са смет, нищо. Обикновени типажи сдобили се с титла; но не титлата прави благородника, а нещо, което съвсем очевидно те НЕ притежават. И като цяло това е една незаконна, узорпаторска династия. В тоя смисъл, не знам дали в малкия жорко ще се всели духа на ариман, ама никак не бих се учудил ако вече се е вселил духа на боклукчия и дегенерат, каквито са всъщност предците му. Тотални изроди./

Да абсолютно точно отбелязваш родословието на тези дегенерати/ рептилии
Аз повече съм чела в сайта на Дейвид Айк а също и двете му книги
преведени на български език Предполагам си ги срещал...
ако не предлагам ти ги с най-голямо удоволствие
/Познайте истината и истината ще ви освободи/
хубава вечер Мартин и до скоро
...Приятно ми беше
....
цитирай
12. nkf - Хановерите са смет, нищо. Обикн...
07.05.2018 15:13
troina написа:
Хановерите са смет, нищо. Обикновени типажи сдобили се с титла; но не титлата прави благородника, а нещо, което съвсем очевидно те НЕ притежават. И като цяло това е една незаконна, узорпаторска династия. В тоя смисъл, не знам дали в малкия жорко ще се всели духа на ариман, ама никак не бих се учудил ако вече се е вселил духа на боклукчия и дегенерат, каквито са всъщност предците му. Тотални изроди./

Да абсолютно точно отбелязваш родословието на тези дегенерати/ рептилии
Аз повече съм чела в сайта на Дейвид Айк а също и двете му книги
преведени на български език Предполагам си ги срещал...
ако не предлагам ти ги с най-голямо удоволствие
/Познайте истината и истината ще ви освободи/
хубава вечер Мартин и до скоро
...Приятно ми беше
....

Благодаря. Трябва да кажа, че съм запознат с концепцията на Дейвид Аийк, познавам и писанията му. Не всички, но основните, които представят разбиранията му. Не зная как да го кажа иначе, но този човек лъже брутално и идеално обслужва олигархията. Всичко, което казва той е ненаучно, освен онова, което се отнася към паралелните светове /но това е от квантовата физика, познато е на хората от хиляди години/. Освен, че е неначуно, то противоречи на митологичната традиция и въобще на всичко. Той създава масс-култура и омаскарява много неща, отдръпвайки модерните хора от много истини. Ще те попитам и тук: кой има интерес змеят/драконът да бъдат сатанизирани? И защо. Може би им се ще на хановерите да бъдат dragon-kings като някогашните pendragoni, сирещ истински благородници, ама тц, остават си калтаци!Темата е дълга и почти непозната, макар и познаваема, ако човек има желание и намери правилната пътека. Поздрави.
цитирай
13. troina - даа, разбирам Мисълта ти, аз също съм писала за Змията в Рая/ която ,изкушила“ невинните/ смяхх
07.05.2018 18:02

/Темата е дълга и почти непозната, макар и познаваема, ако човек има желание и намери правилната пътека./

Д Айк е възможно да е „техен“ Агент, Те играят винаги и в двата лагера..
Темата е сложна, затова съм я започнала..от около 10 години..
доста неща трябва да се намеря, и изчетат ,и..асимилират..
благодаря ти за ценните коментарии,мартин..
пак ще се чуем..

цитирай
14. aniste - Oхоо,
13.02.2020 16:45
ако го чакате това да порасне, има опасност да проспите истинския А. Тези умотворения на въпросния “извор” не струват пет пари.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: troina
Категория: Тя и той
Прочетен: 724630
Постинги: 283
Коментари: 2729
Гласове: 2259
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031