Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.05.2018 22:29 - съдбата на Гошо-паткаря
Автор: troina Категория: Тя и той   
Прочетен: 2073 Коментари: 6 Гласове:
4

Последна промяна: 06.05.2018 20:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

......За Посредниците между теб и живота ти и защо трябва да ги "Hate em all"

     Ще размишлявам над някой неща касаещи пряко нашият живот, това ще се случи в диапазона между 87 – 108 MHz (ултракъси вълни), so stay tune! Има вероятност да разсъждавам и над някой полу-трансцедентни философии ала „Що така ся праим“, но това не е гарантирано. Започвам да пиша този текст, оставяйки се изцяло в ръцете на собствената си интуиция или както аз му викам „Висш Аспект“. Макар, че излъчвам на тези УКВ тук няма да видите реклами, няма да прочете за най-нова прическа на Дейвид Бекъм, няма да чуете за най-новият мега малоумен хит на оня мерзавец (примерно мислех си за Криско, но може да си изберете и друго име), но най-важното няма да затъпеете, а точно обратното – имате уникалният шанс да „разширите“ своето уникално съзнание с 1-2 микрона, което в свят на квантови теории и принципи не е хич малко! - SPPCTR
( Не успях да измисля по адекватно заглавие)

Fuckin" Mediators  

И понеже нямаме много време да минем по същество, днес ще говоря за едни адски мразени от всички типажи – медиаторите или още казано: "шибаните посредници!" И ако си мислите, че тия шибаняци се свеждат само до тлъст и космат (горилест), крадлив търговец на риба, картофи, агнета и пилци, дълбоко ще се заблудите: ТЕ СА НАВСЯКЪДЕ ОКОЛО НАС. Естествено ще започна с една фермерска история: теглил Гошо кредит да си купи патки, гледал ги той сума ти време, спал с тях в обора, абе както се казва „угоявал“ ги за да може един ден като дойде оная горила – посредника, да му се хареса и да ги изкупи всичките. съответно Гошо след два-три часа ще е с шише уиски от по 200 лева бутилката, MADE IN... дори и не в гараж (щото наемите са високи), в ласките на няколкото платени пеперуди от полуромски произход. Всичко е толкова прекрасно, едни цветове, едни мелодии – ще литне Гошо от кеф (и свръх доза ендорфини), дори не усеща как патките го кълват по краката. Момента на истината настъпва: идва посредника и дава на Гошо цели 5 лева за патка, обира си крушите и после продава тая патка за 15 лева и спечелва солидна сума пари, докато Гошо едва си оправя кредита и другите бакии, съответно мисълта за 12 годишно „Johnny” консумирано в компанията на млади платени меринждейки от полуромски произход се дематериализира.

Тлъстият и нагъл посредник е лежал цяла година като рязан турчин и накрая без да си мръдне тлъстото туловище е спечелел три пъти това, което вече самоубилият се Гошо (на фона на песен на група „Уикеда“) е спечелил. Кофти история, но е реална, това правят всички медиатори, че и по-лошо. Добре де това е неква селска история за некъв неизвестен никому фермер, какво ви касае вас това, вие нали си ходите на църква, внасяте си пари по кредите, имате стабилна работа и си гледате новините – не би трябвало това да ви тревожи. Точно тук започва тоталният
fuck, макар и не съзнавайки, ние споделяме съдбата на Гошо-паткаря. Те шибаните посредници са навсякъде около нас! И така посредник номер 1 bullshet: Религия, бог и на вашите екрани: “Vicarius Filii Dei”, което означава наместник (посредник) на Бог, това е титла на Папата, той е Викария (vicarius – божи син), сега разбирате ли защо е нужно човек да има черен костюм в гардероба и да владее това древно знание – „дарбата на хейта“. Шибаното копеле ти казва драги ми читателю, че то е посредник и ти взема пари и безценна енергия за да говори от твое име с висшият Бог, нямам думи да изразя своето висше становище! Шибаното облечено в бяло (нарочно) копеле се е само провъзгласило за наместник на Бог, той е посредник, той ще направи същото, което направи оная горила с Гошо – ограби го! Само, че този е по-умен, този ще ви ограби и духовно, даже и на идея няма да ви дойде да си сложите въжето и да се обесите, щото това е ГРЯХ! Той посредника няма нужда от мъртви тела, те нямат енергия за отдаване, те гният. Това е първосвещеника, сега да видим, кои гаден тлъст паразит е вкопчен във вас и смуче кръв: Банките – вашият посредник към вашите собствени и изкарани с мъка пари, само вие си знаете колко трудно се изкарват и как лесно се връщат там откъдето са ви ги дали - обратно в трезорите на шибаните банки! Да това бе причината Гошо да се обеси на гредата, първо го обра оня тлъст мерзавец (още 101 пъти останаха) после – кръвопийците от банката посредник към парите му го заплашиха, че ще му вземат и ризата от гърба, визуализирайте си хубаво следното :

„Прекрасният свят в които живеем“. Тези пиявици банкерите живеят единствено и само от това: да смучат парите на човека, хилядите мини такси и платежни сумички, всичко това се влива в гърлото им. Пак да го напиша „Банките – посредник между вас и вашите пари“ - Ужас! По тази тема искам да изгледате един филм, които разбира се, че илюминатски и се разправя за тях, просто от тая перспектива е просто уникален. Филма се казва „13 гряха“ и оставете мега малоумният символизъм, не гледайте в ъгли и не спирайте на пауза като идиоти да гледате за „всевиждащото око“ и за знака на масоните... изгледайте го и се опитайте да разберете защо главният герои прави невероятни глупости и престъпления... прави го щото предварително банките му вземат всичко което има и го подготвят за това, което го очаква или „да прави всичко за пари“. Човечеството е управлявано от парите, но парите не са негови....
има една статия на Паралелна Реалност „Демокрация“ прочетете я след филма и после се напийте с мастика и мента, защото няма да може да понесете тежката и смазваща съзнанието ви гноясала действителност...... „Ела при нас на сигурно място“ - пасаж от реклама на банка.
Религия и Банки остана хляба нали? Да хляба насъщен, освен, че е канцерогенен и води до сигурна, агонизираща смърт, той е предпочитано средство за задоволяване на глада от масите, той е и синоним на това да работиш и да ти платят пари за труда ти, а дали ти плащат достатъчно......въпрос с ясен негативно подчертан отговор!!! FUCK !!!


със.съкр....
 



Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. troina - :)))))
05.05.2018 22:32
Нали съм хейтърка любима....
това беше моят поздрав за Гергьовден
цитирай
2. starforlife - Уф, много дълго бре.
05.05.2018 22:35
И понеже е разбирам някакво разказче, което ако диагонализирам - може да разбера погрешно - ще го оставя за прочит след няколко дни, когато празникът ми е отшумял.
Засега само приемам поздрава и...
НАЗДРАВЕ!
ГГ
(идва от "Глупав Георги" - ха ха ха)
цитирай
3. troina - spectator-bg.blogspot.com/2014/02/i.html
05.05.2018 22:36

и нали си знаете не прекалявайте с ракията
и емоциите…... Те са от лукавия
наздраве
цитирай
4. troina - Жоро пази боже нищо лично...Бъди жив и здрав
05.05.2018 22:42
..Извинявам се на тези които имат желание за коментар
наложих за кратко рестрикция
тъй като дори и аз имам ….емоции
цитирай
5. troina - А питаш ли ме мен.. тази рептилия Как е търпя
05.05.2018 23:00
Лельо Ти си най- добрата патка и най- духовната
не се сърди разказчето не е за теб
Погледни се в огледалото нещастно животно
и ела на себе си като Няма къде другаде да отидеш

Сто пъти ти казах минуса не е вибратор
не злоупотребявай ...
и Апостол ще те напусне
цитирай
6. saankii - :)))))
05.05.2018 23:18
2. starforlife - Уф, много дълго бре.
22:35

О не не тук са най-заклетите читатели мазохисти
и писатели графомани
още съмняваш ли се Жоро
как иначе би оцелял нормален индивид тук
Весел празник на всички
от мен / Джули
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: troina
Категория: Тя и той
Прочетен: 729116
Постинги: 283
Коментари: 2729
Гласове: 2259
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930