Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.04.2018 19:05 - Ж пита, Аз отговарям..
Автор: troina Категория: Тя и той   
Прочетен: 1447 Коментари: 6 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

         БРАВО, брат ми!! Разбиваш ги..комплЕ..
         а, сега,
         може и да ме осъдиш..имам прегрешения, и се Извиних..
         ще съберем малко ойро за онкоболните деца на ХимиоТерапия..
         Готова съм !
         /Юлия

      Ако позволят русоффилиите, да кажа две думи и аз..
     САЩ и РАШЪ„ и ЕС, се ръководят от 
     $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
     още да пиша ли...$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
     засега е така..ПЕТРО-долара задава Тренда У целиО Свят..
     /както пише, онзи..с меката пиш.. глава...
     
     а ,тайното Оръжие е скаларно,според моите четенки по въпроса..
     Третата Световна е започнала веднага след  Втората ,не сте достатъчно Фнимателни
     бляк трак квак..и дружинката..
     от глупотевини, водка, и Висоцкий, нямате време за..един сериозен дебат..
      и, вие сте мъЖове, а?????
     да ви имам..Музата, а ла Шапшалова...
     image




     image 

следва в коментариите...



Гласувай:
6


Вълнообразно


1. troina - малко инфо от мен, Благодаря ви за Вниманието, любими мои читатели!
12.04.2018 19:06


Ако някоя от главните сили притежаващи скаларни оръжия като САЩ и Русия реши да изстреля ядрена ракета, за да атакува другата, има голяма вероятност целта да не бъде достигната защото може да бъде унищожена със скаларната технология още преди да е напуснала „хангара”. Чрез подслушване на радиовълните, самото знание че ще бъде изстреляна би било достатъчно мишената да бъде унищожена докато е още в бункера, като по нея се стреля от космически сателит.

Освен това невидими движещи се бариери и кълба от плазма (произведени от пресечени скаларни лъчи) могат да унищожат лесно всяка ядрена ракета докато тя се движи към мишена си. Ако и това не помогне ракетата може да бъде унищожена с щит на Тесла, който би унищожил всичко което попадне в неговото въздушно поле.

Ракета може да бъде унищожена и от космоса чрез сателити екипирани със скаларни или лъчеви оръжия или маскирани НЛО-та (американски или руски антигравитационни дискове направени чрез обратно проектиране на извънземни чинии) или самолети използващи скаларна технология, които могат невидимо (и незабележимо със стандартно оборудване) да повредят мишената и да я свалят.

следва..
цитирай
2. predatorkapredatorka - kolevn38.blog.bg/
12.04.2018 19:24
предлагам и колегата..по-горе
поздрави,колев, имаш моето Уважение..
съчетаваш Ерудиция,интелект, и..Идея за блогуване..
с перфектно изнесени логични коментарии..
аз съм Джули
цитирай
3. troina - свалям модерацията, тъй като ме задушава..
12.04.2018 19:26
СПАМ и обиди, изтривам моменталически..
многоо съм добра и многоо лоша, знаете ме..бабки..
цитирай
4. predatorkapredatorka - Тесла, Повелителят на мълниите..
12.04.2018 20:06
До 1904 г. Tесла бил направил предаватели, които да пренасят скаларната енергия от един предавател на друг, заобикаляйки времето и пространството без да могат да се засекат. Той можел да я материализира от едно място на друго през хиперпространството без да има нужда от жици. Просто била всмуквана от времепространството/вакума в предавателя и в лъч, който можел да бъде насочен към друг предавател. За нещастие той не намерил финансова подкрепа, за да замени електричеството, което използвало жици и следователно печелило пари. И до ден днешен това е причината поради която скаларната енергия не е призната в казионната физика.

Тесла, който е открил повече неща за човечеството в науката от доста други и досега не е отбелязан в научните книги за неговото откритие на скаларните вълни като източник на „свободна енергия”, която може да се използва като неизчерпаем ресурс, който не струва нищо. Други изобретатели, спорадично са преоткривали „свободната енергия”, но или са си „патили” от това или устата им била запушвана с милиони долари – малка сума в сравнение с продажната на ток, петрол, природен газ и още ред други енергийни продукти, които иначе биха били без стойност.

Гладният за пари едър бизнес смазва всяка опозиция, която може да навреди на богатствата им генерирани от всевъзможни морално остарели и замърсяващи земята фосилни горива.
цитирай
5. troina - Мърлинчо68, седнал да ми драска за Христос, който ще ни спасява!!!! моляяя
12.04.2018 20:57


Има таен план в действие чрез който се цели да се промени времето на тази планета като се използва хиперизмерна физика и технологията на Тесла за да се върне Земята към вече мъртвата Атлантическа времева линия.
Нашата сегашна „реалност” се изразява по начин така че времето тече около коридори в хиперпространството по шаблон който заеме. Други „времеви линии” съществуват в различни други решетъчни модели създавайки алтернативни версии на нашето „настояще”. Много версии на реалността могат да се манипулират с подходяща технология и хората могат да попаднат в паралелни вселени и да правят различни неща там след което да се върнат обратно в своята си.

Това може да стане с Нулево Времеви Референтен Генератор на Тесла, който може да намести определена реалност във времева линия в центъра на тази вселена, в която тя ще стои неподвижна, действаща като котва. Правителствата на Америка и Великобритания могат да манипулират и влизат в различни реалности.
цитирай
6. troina - ...https://www.parallelreality-bg.com/statii/control/71-2011-01-23-12-52-19.html
12.04.2018 20:59


Следователно скаларните вълни принадлежат на време-пространството в което антиматерията или хиперпространството съществуват. Времето може да бъде изменено от впрегнати и насочени скаларни вълни (включително магнити, които излъчват скаларни вълни, които огъват времето) защото те нарушават пулса на материя и антиматерия и следователно скоростта с която нещо нормално минава през времето с обикновената си гладкост. Експеримент със скаларни вълни в САЩ веднъж направил така, че всички часовници в тестовия район да полудеят за 4 дни, докато потока на времето не се върнал до нормалното. Това било забелязано от Франк Голдън.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: troina
Категория: Тя и той
Прочетен: 726089
Постинги: 283
Коментари: 2729
Гласове: 2259
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031