Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2018 09:00 - обаче....
Автор: troina Категория: Тя и той   
Прочетен: 2609 Коментари: 7 Гласове:
4

Последна промяна: 02.03.2018 11:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Единна Еврейска Русия occultknowledge / 22/12/2017
image




image

Действащи (и процъфтяващи) синагоги и Еврейски центрове и общества има във всеки малко по-голям град (с население над 5 000) на терирорията на Русия с редовни и подчертано публични празненства на всичките им религиозни празници и обреди. Както и множество онлайн портали, в които открито се обсъжда отношението, което ‘богоизбраните’ трябва да имат към славянските гои и начините, по които трябва да се държат с тях. Изобщо, степента на безнаказаност и спокойствие ширещи се сред еврейското Руско съсловие, са дотолкова силни, че в открити онлайн групи се дискутират свободно и ритуалните им канибалистични практики, рушенето на славянските страни и общества, привикването на гоите към всякакви извратени сексуални практики с цел размиване на генофонда им, приветстване на бизнес начинанията на всички големи и доказано еврейски банкови институции и всякакви фирми, и обсъждане на нови и нови методи за издевателстване над населението под всякаква форма – икономическа, културна, религиозна и социална.

Има и още неща, пряко касаещи средностатистическия Руснак, които не правят впечатление на никого. Такъв е случаят със съдържанието на Кодекса на Руската Федерация, в която изрично се упоменава „правото на евреите да извършват насилствени действия върху хора или животни“ свързани с молитвените им обреди и религиозен характер на определени празници.

 
Но понеже в Русия нещата (все още) са сравнително по-премерени и не толкова явно афиширани, хората предпочитат да вярват в медийния образ на Путин като защитник на ‘Руските ценности’ и да не виждат нито козела в логото на партията, която го издигна на власт, нито дългогодишното му приятелство и топли отношения с Берл Лазар – който освен и главен равин на Руската Федерация е човек, който не се стеснява да говори открито за истинските чувства, намерения и планове на евреите по отношение на славяните, славянските територии, традиции, генофонд, Православна вяра и потомство.

image

И докато известен процент от отговорните за въпросните удивителни резултати полагат усилия, за да прикрият (поне в някаква степен) еврейското си потекло посредстом позволената им от Талмуда смяна на името, то други, като кмета на четвъртия по големина град в Русия – Евгени Ройзман, депутата Йосиф Кобзон, политика Якоб Едмундович, както и много други изобщо не се и хабят. Защото евреите не са пускали властта на Русия откакто я взеха с цената на реки от Християнска кръв по време и след Болшевишкия преврат от 1917 и новата им, лелеена Хазария е [почти] завършен факт. Затова и се получават явни несъответствия между това, в което хората вярват и това, което реално се случва:

image

Берл Лазар винаги се е изказвал особено ласково по отношение на текущия ‘Руски’ президент Владимир Шаломов. По неговите собствени думи: „никой друг президент или ръководител на Русия или СССР не е направил толкова много за евреите колкото Путин. В момента в Росия повечето кметове, губернатори на области и министри са евреи. Това е норма.“ И действително – процъфтяващите еврейски мероприятия по време на Ханука и Пасха в центъра на Москва, както и наливането на милиони рубли в еврейски центрове като Елцин Център, в който излъчват порнографски „образователни“ филми на подрастващи, недвусмислено доказват думите на главния равин. Дори Борис Березовский споделя в интервю от 2005, че ‘Путин може да получи Израелско гражданство, защото по майчина линия е евреин и това е изиграло немалка роля в издигането му на власт’.

Самият Путин нееднократно казва, че ‘първата му работа е била в отдела за Външното Разузнаване на КГБ, където учат на абсолютна преданост към своя народ и своята страна’, но не счита за необходимо да уточни дали има предвид Руския народ и страна.


Тези (и много други) абсурди съставляват по-голямата част от Руското ежедневие, в което хората мизерстват и оцеляват на ръба на възможностите си. Подобно на събратятата си от останалите славянски страни, руснаците също разчитат на бързи кредити, на допълнителни доходи от втора и трета работа, както и на редовни постъпления от останал селски наследствен имот под формата на зарзават, плодове, гъби, дивеч и билки. И, подобно на останалите Православни Християни, разчитат в голямата си част и на напътствието, покровителството и закрилата на Руската „Православна“ Църква, начело на която стои евреинът Кирил.




image
  

има ощееее многоооо..многоооо..Ужасяващи факти..







Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. milady - комунистите предатели са сред вас..на Първа..
01.03.2018 10:40
живи,бодри, богати..и..безумно нагли..
като започнем с ББ, Ердоган ,путКин, Тръмпоо.Асад,
и стигнем..до Гинка ЧЕЗНа Дума, и до
Петолъчката на Дядо Борни и..Чепърдалото.
ей туй то..Голата безсрамна Истина, друзья..
Чоерт вам, курвици крассное..
цитирай
2. blackpredator - ама разбира се
01.03.2018 10:50
алчният Путин е по баба Ротшилд
и сички евреи са идни такива руси, руси..
и сичкото руснак обрязано
дубре, че Юлка е про боно блогър, та да изгети упществото..
цитирай
3. troina - Блеки, жив, здрав..курав Френд!
01.03.2018 14:16
няма си разваляме креХката дружба..
тоочноо днес..
/това е за домашноо..
ЧБМ, усмиффки и цаЛуффки..
многоо обичан да си..
цитирай
4. troina - :)))))
01.03.2018 14:19
нали, ме знаеш,че съм..пиратка, 33 Прераждане..
босаа била..Краля Слънце
хах хах аа...
весело да има...
цитирай
5. rosiela - Юлка решава да мине за политиканка без акъл
01.03.2018 19:21
и има нова идея - пренасяне на чужди материали на нейния постинг. Щото тя такъв стил няма и няма да има и в следващите 2-3 живота.
цитирай
6. platan - Само минавам оттук, Войниче... :)))
01.03.2018 20:44
Няма да се задържам кой знае колко...
цитирай
7. getmans1 - Скука без мене е тука, Царице!
02.03.2018 00:06
Скука без мене е тука, Царице!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: troina
Категория: Тя и той
Прочетен: 726117
Постинги: 283
Коментари: 2729
Гласове: 2259
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031