Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2018 14:15 - човекът е ,,роб“ повече от всякога!
Автор: troina Категория: Тя и той   
Прочетен: 1442 Коментари: 5 Гласове:
7

Последна промяна: 27.02.2018 15:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Произход на религиите (Част 1) – Тайни съюзи от хилядолетия Posted on септември 22, 2016 by TT-K
                image



Гласувай:
7


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. troina - хората спят..наяве/ в блога, също..като в люлка..
27.02.2018 14:17

През последните двеста и петдесет години различни тайни общества проникват целенасочено, за да изградят в световен мащаб почти невидима мрежа от банки, застрахователни дружества, международни фирми, промишлени концерни и държавни органи, чиито водещи кадри са членове на тайните общества – действителните управляващи и господари на света както те си мислят. Целта им може да се формулира само с няколко думи: манипулация, управление и поробване на масите, радикално унищожаване на човечеството и централно (Едно) световно управление!

цитирай
2. troina - някои отчаяно влюбени в себе си,се мислят за..осъзнати, дори!!!!..колко познато,нали..
27.02.2018 14:19
В тази връзка неминуемо ще разгледаме въпроса, по какво изобщо се различават елитарните стратези на съвремието – например илюминатите (,,просветлените“), които се стремят към централно световно управление под тяхна власт – от могъщите стратези на големите религиозни общности от миналите векове и хилядолетия. В най-широк смисъл всяка идеология винаги се подчинява на висши религиозни, духовни или спиритуални идеи. Претенциите за абсолютност (ще се спрем по-подробно на темата) на Авраамовите религии стоят в днешно време, както и в миналото, в основата на почти всички политически конфликти на планетата ни! От хилядолетия те преследват една-единствена цел – да превърнат претенцията си за абсолютност в световно господство. Днес като че ли сме изправени пред кулминацията на този последен, решаващ сблъсък – която всъщност бележи най-ниската му точка. Истинската заплаха за нашето време в общи линии е свързана с реакционните, догматични идеологии на великите религии и с техните идеи за абсолютност, т.е. че могат да освободят света само поробвайки човечеството.
цитирай
3. troina - освен Книгата, зЕми, та прочетете и нещо друго,моите блогови любимци..
27.02.2018 14:29
като например „Световната конспирация„ Дейвид Айк,
или..
Никола Николов,
„Световната конспирация“ – 1984 г.
„Четиридесетте безотговорни дни“
„Светът под микроскоп“
„Новият ред“
„Маските на Величията“
„Тайните протоколи“
„Световната конспирация 2“

Най-популярната му книга е студията „Световната конспирация“, издадена на английски език през януари 1990 г. До 1994 г. книгата претърпява 7 издания, а се преиздава и до днес на повечето масови езици. В България тя предизвиква интереса на широк кръг от читатели от най-различни възрасти и популярни влечения. За списването ѝ Николов ползва библиографски справки от множество източници, в това число популярни списания и трудове на не толкова авторитетни, но за сметка на това популярни и масови автори. Никола М. Николов умира при неизяснени обстоятелства през 1997 г., вероятно отровен.”[3]

Ние живеем без съмнение в най-мрачната (най-ниската точка) от всички епохи, наричана в индуизма Кали-юга, за която още преди хилядолетия се предвещава, че е цикличната най-ниска точка в човешката история.

Мрежата на различните тайни общества все повече се разклонява през вековете. Ако от днес, началото на 21. век, се върнем назад до началото на християнското летоброене, т.е. под т.нар. ,,час нула“, ще се натъкнем при своето пътешествие във времето на стотици тайни съюзи и такива, които се приемат за съзаклятия, но изчезват от полезрението по-бързо, отколкото им се искат.
цитирай
4. troina - аз съм тъпа, затова чета, а вие сте Хай-€нтелегентни, затова пишете без почивка, и размисъл..
27.02.2018 14:34
Корените на тайните общества и религиозни групировки са назад в хилядолетията! Няма съмнение, че следите могат да се проследят до Древен Египет, по-точно казано, те ни отвеждат в свещения и най-голям духовен център на античността – Хелиопол, както и към древната и високо развита шумерска цивилизация, в земите между реките Тигър и Ефрат – Месопотамия. По-нататък ще ви стане ясно, че немалка част от преданията и легендите от Стария завет просто са взети от шумерските и египетските ръкописи и предания. Ето защо много по-късните писмени текстове на Стария завет в много отношения – исторически и от съвременна гледна точка – нямало как да заемат своето място и с право в днешно време просто попадат в царството на митовете и легендите.

проследете
Източник: illuminatibg.blogspot

цитирай
5. saankii - бай фрийчо, седнал да бори..цензурата, Бореца, който ми изтрива коментите от 5г, а бее..лилиПУТ
27.02.2018 18:06
2. freeoldmen - 1. troina
17:44
Ако обичаш, по-малко думи, повече доказателства.
Да не би да си модератор, та знаеш?
А и който да го е докладвал, крайното решение е на модератор или админ.
Нищо не ги оневинява.

3. milady - фрийчо, за къф уй отваряш пост..тогава
17:52
ако искаш и да ти заплащам като ..влизам..
бай добронамерен сам ще потвърди..моите думи
а,ти с и фурнаджийска лопата, която се чуди..
как и на кого да се подмазва..,за да е четен..
туй то..накратко..
Борецо против цензурата
що не се таковаш..сам..
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: troina
Категория: Тя и той
Прочетен: 731109
Постинги: 283
Коментари: 2729
Гласове: 2259
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930