Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2018 15:16 - ето, това е безумното..
Автор: troina Категория: Тя и той   
Прочетен: 1722 Коментари: 5 Гласове:
2

Последна промяна: 13.02.2018 15:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

ПОТЪРСЕТЕ И  ДРУГАТА му КНИГА..„СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ.“

image


"Обществото ни се управлява от безумци, които преследват безумни цели. Мисля, че ни управляват маниаци в името на маниакални идеи и мисля също така, че за тези мои думи могат да ме пратят в лудницата. Ето това е безумното".
Джон Ленън image Дейвид Айк търси отговори на големите въпроси: Кои сме ние? Къде се намираме? Кой всъщност контролира световните събития и с каква цел?

Търсенията му го отвеждат в над 40 държави и му навличат масов присмех и осъждане от страна на хора с ограничен ум и такива, които не желаят човечеството да разбере същността на безрадостното положение, в което се намира. Но Дейвид Айк не се обезсърчава. Той продължава да представя разкритията си, без да се бои от последствията и сега нещата започват да се променят. Огромен и все по-нарастващ брой хора започват да гледат на творчеството му по нов начин, защото предсказаното от него в предишни книги става реалност с всеки изминал ден. Световната конспирация е изключителна и уникална книга. Тя представя по великолепен начин скритите връзки между хора, събития и теми, които на пръв поглед нямат нищо общо помежду си, но всъщност създават една цялостна картина.

Само когато се свържат отделните точки, могат да се видят нещата в тяхната удивителна цялост. Поразителни разкрития очакват читателя на всяка страница. Айк разбулва истината за дълга поредица от факти, като се започне от древната история и се стигне до наши дни.

    image



Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. troina - Езотериката е Наука..
13.02.2018 15:22
която се занимава с невидимите..неща/и връзки..
а, вие, Опитайте да видите гората,
защото 85%/пак тез 80, даа..
виждат само отделните ..дървета..
и още по зле..
техните изкривени проекции по ТВ и Прасс Прес..
вие сте..
действайте, счупете всички клишета..
съборете „доминото“ на Матрицата..
провалете Играта на Махалата..
иначе, за какво изобщо сте..тук..
цитирай
2. saankii - www.cheti.me › Новини./ тук има малко...
13.02.2018 15:42
Откъс от книгата:

Кои сме ние?

„Истинската стойност на човешката личност се изразява в това доколко се е освободила от самата себе си.“

~ Алберт Айнщайн

С риск да досадя на читателя, ще отбележа нещо очевидно: човек е изгубен тогава, когато не знае къде се намира. Ясно и просто. Ние сме изгубени, когато не разполагаме с необходимата информация, която да ни покаже къде се намираме и без която не можем да намерим пътя към целта. Това също е очевидно. Как можем да стигнем някъде, ако не знаем дори къде се намираме?

Всичко това е близко до ума, но човек невинаги приема с ума си това, което е пред очите му. Както се казва, ако искаш да скриеш нещо, го постави на видно място. Именно в току-що казаното се състои бедата на „човечеството“. Ние сме изгубени, защото а) не знаем къде се намираме и б) нямаме достъп до необходимата информация, която да ни покаже къде се намираме. Всъщност в нашия случай нещата са дори още по-сериозни. Ние не само че не знаем къде се намираме, но не знаем даже кои сме. Джон Ленън пише: „Как да вървя напред, като не знам в каква посока гледам? Как да вървя напред, като не знам накъде да завия?“. Без тези координати – кои сме и къде се намираме – как можем да разберем какво виждаме и какво усещаме? Не можем.
цитирай
3. saankii - Невъобразим хаос. А ,как би могло да бъде другояче?
13.02.2018 15:44

И тъй, първото откритие по пътя към свободата: вашето тяло – това не сте „вие“, а един удивителен биологичен компютър, чрез който „вие“ изживявате действителността. Тялото ви е съсъд, средство, но това не сте „вие“, не е вашето „аз“. Скафандърът е средството, чрез което астронавтът се докосва до други „светове“. Същото се отнася и за тялото. Нашето тяло – това не сме ние, защото ние сме Безпределното съзнание, Всичко-което-е, едно непрекъснато енергийно поле, в което всички „светове“ съществуват и същевременно не съществуват. Единствената разлика между всички създания е нивото им на осъзнаване, че те са Всичко. Колкото по-дълбоко осъзнаваме това, толкова по-близо сме до нивото на висшето „знание“ и възприятие, и обратното – ако възприемаме себе си като отделен „индивид“, различен от всичко останало, ние губим връзката си с Безпределното единно цяло, което всъщност представляваме. Живеем в свят на разделение и „различия“, защото сме забравили – в резултат на външна манипулация – своята истинска безпределна същност. Алберт Айнщайн нарича действителността „илюзия, макар и трайна“. Той казва:

„Човекът е част от цялото, което наричаме Вселена – част, която е ограничена във времето и пространството.
цитирай
4. troina - босаРосо, червеният палец не е фалос, ако си се сбъркала..
13.02.2018 15:57
как е възможен ..чак такъв дълбок примитивизъм!!
лельо?
цитирай
5. milady - nepoznato.energetika-bg.com/2015/02/reptiliite-sreshtu-chovechestvoto/
13.02.2018 16:03

85% от хората спят /така е по-удобно,лежерно..ембрионално..

В началото на 90-те години на Запад излезе „тежкарската“ книга – „Най-голямата тайна“. Авторът и Дейвид Айк твърди, че на Земята от много дълго време заедно с хората живее расата на човеко- рептилиите, които имат за цел да превземат планетата и да поробят човечеството. А последните няколко десетилетия, според Айк, „разумните гущери“ са близо до осъществяването на това.

/ тази я няма на бг език, четете от тук..
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: troina
Категория: Тя и той
Прочетен: 726930
Постинги: 283
Коментари: 2729
Гласове: 2259
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031