Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2017 10:17 - Глобалната сексуална революция..
Автор: troina Категория: Тя и той   
Прочетен: 1068 Коментари: 4 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
                 image

   image

megavselena.bg/novata-seksualna-revolyutsiya-shte-byde-tehnologichna/

   През 60-те години на миналия век около 50% от сватбите в глобален мащаб са били уредени от други, не от самата двойка. За Индия този процент е бил 96%. Тогава средната възраст на булките е била 20 години, а на младоженците 23 години. Днес средната възраст на жените сключващи брак е 29 години, а на мъжете 30 години. В световен мащаб уредените бракове почти са изчезнали, освен в някои изостанали племенни общества.

Ясно е, че сме свидетели на една нова културна революция през последните няколко десетилетия и тя сменя правилата на играта основно. Днес любовните срещи са дигитални и от локални и линеарни са станали глобални и експоненциални. Днес само в САЩ 40 милиона души използват онлайн сайтове за запознанства, а това е 40% от хората, които не са омъжени или женени. Днес тази индустрия за запознанства се изчислява само в САЩ на стойност от 2.4 милиарда долара. Тя променя географията и социалната характеристика на запознанствата, като вече позволява да се срещат хора от целия свят. Днес 23% от американските двойки са се запознали онлайн, 26% са се запознали чрез общи приятели, 24% са се запознали в бар или ресторант, 8% са били колеги, 5% са имали близки семейства, 9% са се срещнали в колежа.

Последиците от тези промени са зашеметяващи. Освен нарастването на възрастта на брака и разширяване на неговата география, съществуват редица социологически ефекти, като например умора при вземането на решения за връзка, натрупване на многобройни връзки и комерсиализацията при избора, които ще започнат скоро да имат ефекти на ниво население, тъй като поведението при чифтосване се променя радикално. И това е само началото.
Срещите обаче са едно нещо, сексът – съвършено друго. Вече се говори за предстояща шокираща промяна в сексуалните отношения, която ще се случи на базата на изкуствения интелект. В Япония растящ процент от мъжете декларират, че предпочитат да имат виртуална приятелка, а не реална. С други думи те си вярват, че се срещат с виртуални аватари, защото могат изцяло да ги контролират. 45% от самотните японки и 25% от самотните японци заявяват, че не се интересуват от сексуални контакти. Това може много скоро, с развитието на изкуствения интелект, да се видоизмени още повече с появата на човекоподобен робот приятел/ка, който ще се държи и ще прави точно това, което искате.

/със съкр..
 




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. troina - istinski.blogspot.com/2007/04/blog-post_24.html
15.12.2017 10:26
Провалът на Сексуалната революция - Фройд, Кинси и Хефнер, как тези трима умове са ръководили “Провалената Сексуална Революция”? Как разводите се увеличиха с над 700% в следствие на Сексуалната Революция?

Сексуалната революция беше един обмислен и злобен опит да се узакони безразборния секс. Три са основните фигури, които стоят зад тази Провалена Революция: Зигмунд Фройд, Алфред Кинси и Хю Хефнер. Те искаха да променят американското отношение и закони и определено имаха лични мотиви, а не обществени правейки това. Всеки един от тях имаше изкривена и деградирала представа за сексуалността, любовта и ролята на брака и семейството. Те убеждаваха,че всякакви сексуални желания са добри, че себеконтрола е нездравословен и неестествен, и че поставянето на каквито и да е ограничения върху сексуалната изява е потискане и нарушение спрямо личната свобода.
цитирай
2. apostapostoloff - Все разни бабички за
15.12.2017 18:30
секс вият. Защо ли?...
цитирай
3. ladylady - Апостолов,тъй като, ти си предостатъчно нагъл тип, а не образован ерудит,
15.12.2017 18:56
всичко ти е наопак.
проблема е явно у теб..
крива ракета ..без Космос..
цитирай
4. troina - с годините ние губим красота,младост..смелост,може би..
15.12.2017 19:07
apostapostoloff написа:
секс вият. Защо ли?...



но,пък придобиваме мъдрост,търпение, любов..
и така нататък..
инак Душата няма възраст..
апостолофф,чудя се..това за хумор ли го имаш твоето
как ли те възприемат..евентуалните ти..пациенти..
най-сериозно,смаяна съм от такъв ретрогаДен транзит в твоята..кариера..
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: troina
Категория: Тя и той
Прочетен: 730490
Постинги: 283
Коментари: 2729
Гласове: 2259
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930