Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2018 17:38 - Комуно-русофилките не спират антибългарската си диверсия
Автор: demograph1 Категория: Политика   
Прочетен: 551 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 19.02.2018 18:48


Русолизките рублари кРадев и Сирищников подкопават усилята на българското правителство, ЕС и САЩ да измъкнат македонските ни братя от лапите на руско-гръцко-сръбските шовинисти, антибългарски хищници и да им позволят да разберат кои са приятелите и кои враговете им...да им позволят да се прегърнем като братя.
За какви бъдещи териториални претенции от страна на Македония към България подшушват подлеците рублари пРезидент и екс пРезидент?!..Сегашното име по-малко ли териториален контекст съдържа...!?? Ами че, някога, по римско половината от днешна Южна България се е наричала Македония...???
Като станела член на НАТО и на ЕС Македония щяла да се отметне и да предяви териториални претенции към Пиринска Македония, внушават руските подлоги!!??
- Е ..и?? Ще ни обяви война? Ще ни осъди в Хага да и прехвърлим нотариално Пирин планина, барабар с хората!!!?...
Ами нали и ние бихме могли да направим това, използвайки някоя идиотска идея на пРезидента или някой друг тъп ПатрЕотин, да присъединим Горна/Северна/ Македония към Пиринска Македония...!?
А защо да не искаме присъединяване на България към Македония заедно с Пирин, Рила, Балкана, Родопа, Странджа...нямам думи.
Само руски червени идиоти, на които Македония никога не е била мила на сърцето могат да съчинят толкова гнусни внушения...
Тяхната престъпна димитровско-сталинско-титовска партия заедно с рушняците, сърбите и коминтерновската  българо-ненавистна измет отрязаха македонските ни братя от тялото на българския народ. Те измислиха за ру;няко-сърбите "македонска нация" и "македонски език".
Те покръстваха силом в сърби българите из България.
Те - руснаците и българските им лакеи комунисти - русофили - коминтерновци унищожаваха и унищожават и днес всяко добро българско завоевание!
И днес - Понеже не могат да пикаят срещу вятъра, подпикават услията на един цял народ от двете страни на Осогово с коварни и подли интриги и внушения, подпъхнати им от руските им агентурни водещи.
т.н. пРезидент кРадев е промит с руски спирт кух търбух, който, като не може д стори добро за България и Македония ака върху доброто постигнато между двете български държави....Защото помните пизаното черно на бяло от рушняка княз Аксаков - "Всяко тържество на българите е смърт за Русия"..
Отвратително безпринципно национално предателство.
Русо-слугинска Тъпащина!  Да заемеш руската, гръцката или сръбската страна срещу собствения си народ! Ум не ми го побира...
Понякога тъпащината трябва да се вкарва в затвора, защото нанася невъобразими щети.
пРезидентина кРадев е за затвора, защото тези му дрънканици са вредна за националната сигурност, злонамерена, антибългарска тъпащина в полза на враждебни на България чужди сили/сила..
А Съсирилият се екс пРезидент да си се насира...него никой не го бръсне за слива.
.........................................................................................................................................
Любчо Георгиевски е прав и в запетайките по-долу.  Макар и думите му да са изопачени и в публикацията да са направени гадни подметки.
.........................................................................................................................................
Любчо Георгиевски: След 25 г. мълчание, българският президент безпринципно налага име на Македония

Според него добре е да се познават и аргументите на гърците, които продължават този спор

  image

Любчо Георгиевски

19 FEB 2018

Как така България мълча 25 години за политиката на "гръцко монополизиране" на името Македония, а сега зачестяват изяви, според които България не бива да приема имена, които съдържат "географски маркер" с териториални претенции? Въпросът зададе не друг а Любчо Георгиевски - бивш македонски премиер и архитект на първия българско-македонски документ за добросъседство

На страницата си във "Фейсбук" той публикува коментар, в който визира изявление на българския президент Румен Радев, според когото версията с географска добавка към името - за която говорят и гръцките власти, и македонският премиер Зоран Заев, не бива да съдържа никакви териториални претенции към България.

Подобен намек дойде и от Георги Първанов, държавен глава между 2002 и 2012 г. , който в интервю предупреди, че две от петте предложения за новото име - Северна Македония и Горна Македония, отправят директни претенции към Пиринска Македония. 

"Този тип натиск е безпринципен, защото се случва 25 години, след като започна спорът и върви към своя завършек. А също така идва след подписването на договора за приятелство, който в Македония вече е приет и влезе в сила", изтъква Георгиевски. 

Според него също така "разбира се, че всяка географска добавка заплашва по-малко България от това името да е само Македония, която те (българските власти) първи в света признаха (да прочетат аргументите на гърците, важат и за тях").

Любчо Георгиевски, който от години има българско гражданство и неведнъж е обвиняван в българофилия заради често пробългарските си позиции, в последно време застъпва позиции за компромис на името с Гърция.
..............................................................................................................................................................
А българските пРезидент и екс-пРезидент, заедно с фейк ВМРО тулупа и другите  русо-патрЕоти подло наливат вода в мелницата на враговете на Народа и държавите ни. Валят чергите на рушняци и сърби. Не от простотия - от рублакомия е.




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: demograph1
Категория: Политика
Прочетен: 12987
Постинги: 5
Коментари: 6
Гласове: 957
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031