Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2017 10:40 - 15 000 учени дават апокалиптично предупреждение в ПИСМО до човечеството
Автор: zahariada Категория: Хоби   
Прочетен: 1073 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image НОВИНИ 15 000 учени дават апокалиптично предупреждение в ПИСМО до човечеството image

от

Господин робот

Публикувано на 14 ноември 2017 г
http://www.anongroup.org/15000-scientist-letter/
 През 1992 г. Съюзът на загрижените учени изпрати пред човечеството предупреждение за опасностите от "изгнилия ръст на населението". Наскоро те издадоха ревизия към него.

Според независимия :

Ново, ужасно" предупреждение към човечеството "за опасностите за всички нас е написано от 15 000 учени от цял ​​свят.

Съобщението актуализира оригиналното предупреждение, изпратено от Съюза на загрижените учени, подкрепено от 1700 подписа преди 25 години. Но експертите твърдят, че картината е далеч, далеч по-лоша, отколкото през 1992 г., и че почти всички идентифицирани проблеми след това просто се изострят.

Истината обаче е, че "промяната на климата" се насърчава в медиите и от най-мощните и влиятелни хора на Земята, защото могъщите хора искат да я използват като оправдание за централизиране на контрола върху енергията. Може да е реално: доказателствата са много, за да се преодолеят. Въпреки това, растенията се нуждаят от въглероден диоксид, а цялото нещо е риба.

Когато всъщност се опитвате да анализирате доказателствата, че глобалното затопляне е в ход, става сложно. Видеоклиповете като тези бяха направени с анализ на данните и не се добавят.


Дали глобалното затопляне е реално или не, правомощията, които биха искали да го злоупотребяват, за да контролират хората, като пренебрегват факта, че го причиняват. Къде е "Съюзът на загрижените учени", когато става въпрос за геоинженерство, пръскане на атмосферата с токсични метали "за борба с изменението на климата?" Това е нещо, което теорията за изменението на климата подкрепя и тези учени мълчат за опасностите от това.

В Hangzhou, Китай, техният мечтан град вече съществува. В този град се контролира цялото използване на енергия и в крайна сметка хората ще получат само определено количество енергия. Всичко е под наблюдение и хората, които нарушават несправедливия закон, незабавно се сриват. Това е "умен град".

Определено е вярно, че промишлените дейности замърсяват околната среда. Инсектите изчезват поради пестициди, изгарянето на въглища замърсява околната среда с живак и ние можем да определим точните физически лица, образувания и корпорации, които са отговорни.

Познайте кой е отговорен за унищожаването на планетата с токсини? Точно същите хора, които са изобретили теорията за предизвиканите от човека климатични промени.

Петролните барони пътя и заможни хора действително са създали много природозащитни институции и конференции, които насърчават теорията на изкуствен изменението на климата е добре обобщени в документалния филм , четене от "Защо големите петролни завладява света." Препис на този документален филм:

"На хартия би било почти невъзможно да се намери по-малко вероятно кандидат за" Кръстникът "на съвременното екологично движение, отколкото Морис Стронг. Отпадането на младши ученици от бедно семейство в селските райони на Манитоба, поразено от голямата депресия, метеоричното изкачване на Стърн до височините на богатството и политическото влияние е забележително.

Численият брой организирани от него екологични организации, които той ръководи, кампаниите, които той ръководи и признанията, които е получил в хода на своята кариера, е още по-забележителен: Организатор на Стокхолмската екологична конференция, основател на Програмата на ООН за околната среда, Генерален секретар на срещата на върха на Земята в Рио, основател на Съвета на Земята и движението за Хартата на Земята, председател на Института за световни ресурси, комисар на Световната комисия по околна среда и развитие и член на борда на невероятно много организации от Международния институт за устойчиво развитие Разработване на Института за околната среда в Стокхолм на Африка-Американския институт

Но може би най-забележителното нещо за Силната, тази повсеместна фигура на екологичното движение от 20-ти век, е неговият произход: милионер, свързан с Рокфелер от петрола на Алберта, който разделя времето си между екологични кампании и водещи големи петролни компании.

Според март срещу Монсанто :

"Тъй като Морис Сил, влияещ на 4-ия Световен конгрес на дивата природа, беше полезен на клика на моуристите, представени от Морис, той постави началото на срещата на върха на Земята в Рио.

На срещата в Рио, Едмонд де Ротшилд получи "Световната банка за опазване", която беше наречена "Глобален екологичен фонд".

Тя по същество има роля като механизъм за финансиране на 5 различни структури на ООН, осигурявайки милиарди долари за "проекти за опазване на околната среда и развитие" по целия свят. Ако изследваме тези усилия, те бързо ще осъзнаят, че правят мъртвата противоположност на това, което се твърди, че ще направят.

Световният фонд за дивата природа е институция, която твърди, че защитава околната среда. Въпреки това те тайно си партнират с "Монсанто" и планират да намалят тропическите гори на Амазонка, за да засадят генетично модифицирани соеви зърна, покрити с пестициди. Според март срещу Монсанто :

"WWF популяризира генетично модифицираните творения на Monsanto и си сътрудничи с корпорацията, за да направи" Кръгла маса за отговорната соя "(това фитоестрогенно, генетично модифицирано чудовище, заразено с пестициди, за човешката плодовитост).

WWF помага за освобождаването на соя от ГМО в Амазонка, което влияе върху инфилтрацията на Бразилия и Аржентина с ГМО.

Статията за "Естествени новини" е солидна, но започва да защитава WWF, като твърди, че някога са били посветени на спасяването на околната среда: това не може да бъде по-далеч от истината. Монсанто може да е предоставило средства на WWF, но това е може би още по-елитен и свързан с мощност субект, отколкото Монсанто.

Световният фонд за дивата природа е основан от каста на герои, включително Джулиън Хъксли , признат евгеник,чийто брат е написал книгата "Смел нов свят", принц Филипхерцог на Единбург), Годфри А. Рокфелер и други. Познавате ли логото? Неговият печат на одобрение присъства на продукти, вероятно в дома ви в момента.

Фондът "Световен фонд за дивата природа" и организациите в неговата лига прикриват неоколониализма като запазване на околната среда.

Областите от дъждовната гора на Амазонка бяха изсечени, за да отглеждат GM соята на Монсанто, с помощта на WWF."

Знаете кой друг е загрижен за пренаселеността? Дейвид Рокфелер.

Защо папа Франсис предупреждаваше за изменението на климата?

Защо цялото световно елитно рали зад това? Това е техният ключ за заключване на планетата. Картата за "спасяване на околната среда" изглежда е според тях най-ефективният начин за централизиране на властта над човешките същества.

Пренаселеността е мит. Истинският въпрос е, че богатите хора претрупват всичко и принуждават бедните хора да живеят в кондензирани пространства, когато цялото човешко население може да се впише в район около размера на Аляска.

Специфични корпорации и организации разрушават околната среда. Дали климатичните промени са реални, тези хора, които създават основните медийни заглавия за спасяването на планетата, са змии. Никога не вярвайте на медиите.




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39756988
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031