Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2016 21:53 - Високопоставен член на Илюминатите се разприказва със страшни разкрития за нашия свят!
Автор: rozzata Категория: Други   
Прочетен: 5129 Коментари: 4 Гласове:
38

Последна промяна: 27.05.2016 21:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Мъжът, който се представя с псевдонима Адам Александър до скоро е бил главен оперативен директор на водеща американска корпорации. През 2010 г-н Александър прави рязка и неочаквана промяна в своя живот.

Той осъзнава, че се е посветил на организация, пропита с истинско зло, и решава да разкаже истината на света, предава disclose.tv.

Адам напуска високоплатената си работа и започва да публикува своите разтрисащи разкрития за най-могъщата тайна организация в света.

Адам забогатява много млад от спекулативни сделки с недвижими имоти. Още като студент в Харвард, той вече е милионер. Една вечер през далечната 1964 година, костюмирани мъже го заговарят пред общежитието му. Те му предлагат сътрудничество и предложение, на което „не е могъл да откаже“. Няколко години по-късно, Адам е едно от остриетата на Илюминатите – завзема ключови корпоративни позиции и е на върха на пирамидата. Живее в разкош и охолство до 2010 година, когато се отказва от всичко.

Тези хора обичат да се забавляват по най-извратения възможен начин. Бил сам на много техни „ритуали“, но този през 2010 година надмина всички граници и тогава си казах край…“, разказва потресен Александър

След окултния сатанински ритуал, който е задължителен за парти на илюминатите, организаторите са поканили и „забавлението“ – дрогирани до безумие малолетни момиченца и момченца, с които възрастните „господари“ се гаврят по най-ужасния начин.

Тогава разбрах, че съм посветил живота си на злото! Това беше капката, която преля чашата. Трябваше да направя нещо много бързо!

image

Илюминатите се кланят на сатанинското изчадие Бафомет – неизменен аксесоар за много знатни дами, които членуват в техните редици!

След този шок, Адам Александър публикува шокиращата информация и вади на бял свят кирливите ризи на най-тайната организация на планетата!

Кои са шефовете на Илюминатите?

Тук Адам дава много ясни и конкретни отговори.

В САЩ на върхушката е милиардерътУорън Бъфет, а след него са председателят на управителния съвет на Управлението за федерален резерв Бен Бернанке и шефът на Goldman Sachs Лойд Бленкфаин. Барак Обама и Бил Клинтън също са членове, но са по-ниско в йерархията. Те са типичните „президенти –лукови глави“ – марионетки в ръцете на своите господари.

image

Бъфет демонстрира жеста на илюминатите, сн. dombleek.com

В Латинска америка нещата стоят по различно.

Тамошните лидери са по-твърдоглави и свободомислещи и често се противят на волята на Илюминатите. Затова тайната организация издига наркобарони – безмилостни престъпници, които имат по-голяма реална власт от правителството и са техни лоялни слуги.

Близкият изток е под контрола на Бенджамин Нетаняху, който напоследък е „изпуснал“ юздите и множество независими организации мътят водата на илюминатите в региона.

Азия е изцяло под контрола на Владимир Путин. Руският лидер не е типичен представител на тайната организация. Той се съобразява с тяхната воля, но до голяма степен действа независимо и доста често в разрез със заповедите отгоре, което изключително много изнервя кукловодите. Истината обаче е, че Путин е генерирал такава военна и икономическа власт, че може да се окаже костелив орех и за самите кукловоди.

Бункерите:

image

 

Един от главните компоненти в инфраструктурата на Илюминатите за тотален контрол са тайните подземни бази.


Най-голямата подземна база в света е под Сао Паоло в Бразилия. Размерът на подземното съоръжение е наистина монументално. Той може да подслони на 5000 души в продължение на години.Днес на земята има 439 подобни бункера, 57 от които са в САЩ.

Подобни мегабункери има и в доста други точки на света. Но каква е тяхната цел?

-  Да се запази живота на илюминатите и елита. Много от тези подземни бази са оборудвани да подслонят световния елит при събитие, което застрашава живота на земята – ядрена война или природен катаклизъм.

Тези бункери са обзаведени като 5-звездни хотели. Адам разкрива, че е прекарал 3 месеца в подобна база под Токио през 90-те години, и не му е липсвало абсолютно нищо. Имало свръхлуксозни жилищни помещения, командни центрове и даже зони за забавление. Тези съоръжения са пригодени да издържат и най-унищожителните бедствия, като удар от метеорит или ядрен апокалипсис.

– Много от подземните бункери се използват за научни изследвания. Гигантските подземни съоръжения са използвани и за сътрудничество с извънземни цивилизации. Само много тесен внимателно избран кръг от Илюминатите имал право да комуникира със звездните ни гости.

От един от тези бункери, разположен под безлюден остров в Тихия океан се контролира адската машина HAARP. Природните бедствия и земетресенията се насочват точно от този команден център. От там са “поръчани“ земетресенията в Хаити, после в Непал и сега редицата подозрителни трусове в Чили!

image

Много от световните звезди не крият, че служат на Илюминатите и промиват мозъците на техните фенове!

Има гигантски подземни халета, които съхраняват тонове кокаин, хероин и синтетична дрога. Нещо като световен „наркорезерв“. Илюминатите са изобретили наркотрафика и те са създателите на могъщите наркокартели. Търговията с дрога е единия от главните „дойни крави“ на тайната организация. Наркобарони като Пабло Ескобар и сегашния крал Чапо Гузманотговарят лично пред своите господари. Точно илюминатите успяха да измъкнат Гузман от затвора – той е прекалено ценен за тях.Третата но не по-маловажна функция на бункерите е да бъдат използвани за склад, и то не за какво да е, а за наркотици!

Вижте изумителното бягство на Чапо Гузман от затвора! Очевидно има сериозна подкрепа:

Бункерите се използват и за затвори или места, които да помещават хора, за които трябва да се забрави!

Мислите си, че Садам Хюсеин е обесен!? Това е само постановка, той живее и до ден днешен в луксозна подземна база. Същата е и съдбата на Кадафи. Това са верни марионетки на Илюминатите, които официално са мъртви за света.

Има специални бункери, които са приспособени за кремация на трупове – това е нещо, което ясно индикира, че се очаква колосален мор на планетата ни.

Организации като FEMA /Американската правителствена агенция за бедствия и аварии/, която е под директен контрол на илюминатите се подготвят за нещо огромно. През последните месеци, бункерите за „обработка на човешки останки“ се привеждат в готовност за действие.

Мъжът, който се представя като Адам Александър излага живота си на огромен риск, като разкрива тази информация. Той осъзнава, че е много вероятно да го сподели съдбата и на други членове, които са се разприказвали  – загадъчна смърт при нещастен случай. /Bradva.BG/grigorsimov.blog.bg/







Гласувай:
41



1. raders - Ти си истински творец на глупости. ...
28.05.2016 15:33
Ти си истински творец на глупости. Талантът ти е неотразим.
цитирай
2. rozzata - raders
28.05.2016 15:42
Далече си от тези неща.
Моля невежите, като не разбират да не пишат. То за вас всичко е глупости, айде цамбуркай в гьола, крастава жабо и крякай си там :)
цитирай
3. rozzata - Винаги съм го казвал и пак ще го кажа: ...
28.05.2016 15:59
Винаги съм го казвал и пак ще го кажа: Половината в този блог сте - интриганти, завистници и злобари. Гледате само да правите мръсно на някой, да клюкарите. Това ви е на вас живота, живеете за чуждите неща, ама като ви кажат на вас нещо и веднага сърдити и обидени. Затова и много хора спряха да пускат тук и отидоха на други места.
цитирай
4. tttttaaaaa - *Глупости
28.05.2016 20:28
Що за простотии. Ами прочетете свестни сайтове, като не четете книги. Или по-добре помислете със собствените си чотури...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: rozzata
Категория: Други
Прочетен: 495790
Постинги: 249
Коментари: 319
Гласове: 2907
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031